Shop Carnaval pune confidentialitatea datelor tale pe primul loc, conform legislatiei nationale, si europene si intotdeauna respectand Regulamentul (UE) nr. 679/2016.

Prin intermediul acestei politici de confidentialitate iti explicam exact modalitatea prin care colectam, folosim si dezvaluim informatii despre tine, atat pe website-ul nostrum, cat si altor terti. Daca ai ales sa folosesti website-ul nostru, inseamna ca esti de acord cu aceasta politica de confidentialitate.

In cadrul acestei politici de confidentialitate vei putea sa afli tot cee ace trebuie sa stii despre confidentialitatea datelor tale cu caracter personal si despre modalitatile prin care ne poti contacta pentru a-ti actualize sau modifica informatiile personale. 

CINE SUNTEM

Website-ul www.shopcarnaval.ro este operat si detinut de SHOP CARNAVAL EXPRESS SRL cu sediul in Str. Teleajen, nr. 10 C, Sector 2, Bucuresti, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/20070/2017, cod unic de inregistrare fiscala 38564716.

Vrei sa afli mai multe informatii despre noi? Trimite-ne un e-mail pe office@shopcarnaval.ro

CINE ESTI TU

Atunci cand ne accesezi website-ul, tu beneficiezi de serviciile noastre sub diverse forme. Denumirea legala este de “persoana vizata”. Aceasta politica de confidentialitate doreste sa te informeze cu privire la tot ceea ce trebuie sa stii despre utilizarea datelor tale cu caracter personal. De asemenea, accesul tau la modificarea, actualizarea sau stergerea datelor tale este mult mai usor, iar daca iti doresti sa faci una dintre aceste actiuni trebuie doar sa ne contactezi prin e-mail office@shopcarnaval.ro.

SCOPUL POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Atunci cand tu accesezi sau utilizezi website-ul www.shopcarnaval.ro sunt colectate anumite informatii personale despre tine. Aceste informatii sunt colectate chiar si atunci cand doar navighezi pe site sau cand ne contactezi sub o forma sau alta.

In aceasta politica de confidentialitate, gasesti raspunsul la toate intrebarile tale, mai exact:

·        In ce mod si din ce cauza colectam datele tale cu caracter personal

Atunci cand  aducem orice modificari politicii noastre de confidentialitate, le vei putea vizualiza in aceasta pagina. Daca este vorba de schimbari cu privire la care trebuie sa fii informat direct, vei primi un e-mail cu toate detaliile. (in cazul in care avem e-mailul tau)

LEGISLATIE PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate oricand accesezi website-ul www.shopcarnaval.ro, daca iti dai acceptul in legatura cu acest lucru, daca achizionezi produse de pe site-ul nostru, daca ne contactezi prin orice mijloc pus la dispozitia ta sau oricand se incheie orice fel de contract intre societatea noastra si tine.

De fiecare data cand vei realiza orice actiune care va necesita prelucrarea datelor tale cu caracter personal, iti va fi cerut acordul in mod explicit.

Temeiul legal pe baza caruia colectam datele tale cu caracter personal, este reprezentat de:

·        Articolul 26 din Constituția Romaniei, republicată;

·        Legea 31/1990 privind societățile comerciale, republicată și cu completările ulterioare;

·        Legea 287/2009 din 17 iulie 2009 privind Codul civil, republicată, cu modificarile si completarile ulterioare;

·        Legea nr. 134/2010 privind Noul Cod de Procedură Civilă, republicată;

·        Legea nr. 677/2001, cu modificările si completarile ulterioare, precum si reglementari subsecvente acesteia (ex.: Av.Pop. nr. 52/2002 și Decizii ale ANSPDCP).

·        Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 referitor la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), cu mențiunea că acesta intră în vigoare de la data de 25.05.2018.

DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTAM

Atunci cand intri in contact cu noi sub orice forma, trebuie sa colectam anumite date cu caracter personal pentru a da curs solicitarilor tale si a te putea ajuta in concordanta cu acestea. Datele tale personale nu sunt vandute tertilor, insa in cazul in care afacerea noastra va fi vanduta, trebuie sa stii ca datele cu caracter personal pe care le detinem vor fi transferate.

Astfel, datele cu caracter personal pe care le colectam sunt:

Shop Carnaval nu prelucreaza si nu colecteaza date cu caracter personal de la minori sub 16 ani, decat cu acordul scris al parintilor si trimis pe adresa de email office@shopcarnaval.ro

COLECTAM DATELE TALE CU CARACTER PERSONAL ATUNCI CAND:

SHOP CARNAVAL COLECTEAZA SI DATE FARA CARACTER PERSONAL

Atunci cand accesezi www.shopcarnaval.ro sunt colectate si anumite date fara caracter personal. Aceste date nu pot fi asociate direct cu o persoana, deoarece sunt anonime. Utilizam aceste date pentru a imbunatati experienta pe care ti-o oferim pe website-ul www.shopcarnaval.ro si pentru a sti care sectiuni ale website-ului nostru sunt de interes pentru clientii nostri.

SHOP CARNAVAL FOLOSESTE GOOGLE ANALYTICS PE WWW.SHOPCARNAVAL.RO

Pe website-ul nostru, www.shopcarnaval.ro, folosim serviciul de analiza web furnizat de Google, Google Analytics. Google Analytics este folosit pentru a analiza activitatea utilizatorilor dintr-un website, precum durata sesiunilor, sectiunile de interes si informatii cu privire la traficul de pe website. Google Analytics utilizeaza cookie-uri sau diverse adrese IP pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc website-ul si pentru monitorizarea produselor de pe website. Informatiile generate de adresa IP sau cookie vor fi transmise si stocate de Google pe servere. Google va utiliza toate aceste informatii in numele nostru pentru a evalua utilizarea website-ului nostru. Poti refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare din browser, insa retine ca este posibil sa nu poti utiliza toate functiile oferite de website-ul nostru dupa aceea.

DE CE ITI FOLOSIM DATELE PERSONALE

Folosim datele tale personale in urmatoarele scopuri:

DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SHOP CARNAVAL EXPRESS SRL poate dezvalui datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, precum: institutii bancare, procesatorul de plati online, firmele de curierat, serviciile de email marketing , programul de facturare, Google Adwords, Google Analytics, Facebook Ads.

Datele tale cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

DURATA STOCARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Iti pastram datele personale nu mai mult decat este necesar pentru scopul pentru care acestea sunt procesate. Daca ne-ai dat consimtamantul sa iti procesam datele, le vom procesa doar in parametrii pe care ni i-ai oferit. Putem pastra datele tale cu caracter personal in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile si le putem partaja cu autoritatile competente, atunci cand este cazul, pentru orice investigatie juridica, pentru a initia sau apara reclamatiile juridice sau in scopuri civile, penale sau administrative. Daca nu se aplica niciunul dintre motivele de mai sus, datele tale vor fi sterse intr-un mod sigur sau in unele cazuri le facem anonime pentru statistici si cercetari interne.  Datele tale cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de maximum 10 ani de la ultima ta interactiune cu noi sau vor putea fi sterse la orice solicitare din partea ta.

DREPTURILE TALE

Conform legii 677/2001, persoanele vizate au următoarele drepturi:

Dreptul de acces al persoanei vizate - Persoana vizată are dreptul de a obţine din partea operatorului o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care o privesc şi, în caz afirmativ, acces la datele respective și la informații precum: scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari, acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele, existența dreptului de a rectifica sau șterge datele cu caracter personal, dreptul de a depun o plângere în fața unei autorități de supraveghere, în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informaţii disponibile privind sursa acestora (art. 15);

Dreptul la rectificare - Persoana vizată are dreptul de a obţine de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Ţinându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, persoana vizată are dreptul de a obţine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaraţii suplimentare (art. 16);

Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat) - Persoana vizată are dreptul de a obţine din partea operatorului ştergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligaţia de a şterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, persoana vizată îşi retrage consimţământul pe baza căruia are loc prelucrarea, persoana vizată se opune prelucrării din motive legate de situația particulară în care se află sau pentru că nu dorește să participe la îndeplinirea unor scopuri de marketing (a se vedea art. 21), datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, datele cu caracter personal trebuie şterse pentru respectarea unei obligaţii legale care revine operatorului în temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenţa căruia se află operatorul; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societăţii informaţionale (art. 17);

Dreptul la restricționarea prelucrării - Persoana vizată are dreptul de a obţine din partea operatorului restricţionarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri: exactitatea datelor este contestată, prelucrarea este ilegală, operatorul nu mai are nevoie de date, persoana vizată s-a opus prelucrării din cauza situației particulare în care se află (art. 18);

Dreptul la portabilitatea datelor - Persoana vizată are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc şi pe care le-a furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat şi are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal (art. 20, alin. 1);

Dreptul la opoziție - persoana vizată are dreptul de a se opune, din motive legate de situaţia particulară în care se află, prelucrării în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (e) sau (f) sau al articolului 6 alineatul (1) a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziţii. Operatorul nu mai prelucrează datele cu caracter personal, cu excepţia cazului în care operatorul demonstrează că are motive legitime şi imperioase care justifică prelucrarea şi care prevalează asupra intereselor, drepturilor şi libertăţilor persoanei vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă. De asemenea, persoana vizată are dreptul de a se opune atunci când prelucrarea datelor personale are ca scop marketingul direct, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv (art. 21);

LINK-URI CATRE ALTE WEBSITE-URI

In cadrul website-ului nostru poti intalni link-uri care te redirectioneaza catre alte website-uri. Aceste website-uri pot colecta informatii despre tine si trebuie sa te supui politicii de confidentialitate a website-ului respectiv. SHOP CARNAVAL EXPRESS SRL nu este responsabila pentru practicile de confidentialitate ale altor website-uri.

CONTACTEAZA-NE

Daca ai intrebari in legatura cu aceasta politica de confidentialitate, vrei sa-ti exerciti drepturile sau ai o plangere despre care vrei sa discuti cu noi ne poti contacta prin e-mail la office@shopcarnaval.ro sau prin posta la adresa: Str. Teleajen, nr. 10 C, Sector 2, Bucuresti.

Prin acceptarea acestui acord, datele tale personale vor fi prelucrate de catre SHOP CARNAVAL EXPRESS SRL, in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate si politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

© Toate drepturile rezervate. Extragerea, reutilizarea, reproducerea si orice alta utilizare neautorizata sunt strict interzise.